Popular news posts

Вебинар: Како савладати трему пред пријемни испит? Петак, 17. мај

Како савладати трему пред пријемни испит? Петак, 17. мај

Continue reading

Webinar: Erasmus+ Virtual Exchange for universities International Relation Officers May 20, 2019 3:00 PM

Erasmus+ Virtual Exchange for universities International Relation Officers May 20, 2019 3:00 PM

Continue reading

Вебинар: Како да станете социјален претприемач: чекори за развој на успешно социјално претпријатие, 14 јуни 2018

Вебинар: Како да станете социјален претприемач: чекори за развој на успешно социјално претпријатие, 14 јуни 2018

Continue reading

УСПЕШНО ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА

Редовно одите на интервјуа, но изостанува успех за наоѓање на работа? Што правите погрешно?На овој вебинар ќе дознаете повеќе за:- подготовката за интервју, говорот на телото и изгледот- бихевиорални интервјуа - СТАР методата за конципирање одговории- реализација на онлајн интервјуа за работа

Continue reading

Вебинар: Како до успешна апликација за работа?

Редовно ги следите огласите на работа, рутински испраќате апликации, но отсуствува успех? Што правите погрешно? Придружете ни се на вебинарот и дознајте што е потребно да содржи една успешна апликација за работа.

Continue reading