Вебинар: Како да интегрирате систем за Е-Трговија?Дата: среда, 16.03.2022
Почеток: 19:00 часотОвој настан е супер прилика да добиете квалитетни информации и практични совети кои ќе Ви помогнат како да интегрирате систем за онлајн продажба.

Онлајн продажбата е иднината во трговијата. Денес скоро и да е незамисливо да функционирате во деловниот свет без да го користите интернетот како канал за продажба.

На настанот ќе зборуваме за основните чекори за воведување на Е-Трговија, начини на плаќање, регулаторна рамка, начини и предности на продажба и маркетинг, B2B vs B2C, поврзување со ERP систем… и уште многу важни теми за правилна имплементација на систем за Е-Трговија.

За повеќе информации кликнете тука.