Вебинар: Бесплатен вебинар за дигитализација на финансиски сектор
Дата: 10.03.2022
Почеток: 11 часот

Во насока на приближување на современите дигитални информатичко-комуникациски технологии и запознавање со нивните предности и функционалности, Советот за напредни технологии при Стопанската комора на Северна Македонија заедно со Македонски Телеком на 10 март 2022 година организираат вебинар за Дигитализација на финансиски сектор.

Програма:

- Вовед
- Статус на дигитализација во финансиски сектор
- Споделување на искуство од компанија – бенефити од користење на дигитални услуги
- Презентација на дигитални услуги на Македонски Телеком
- Специјална промоција/квиз.

За повеќе информации кликнете тука.