Вебинар: Твоите емоции имаат нешто да ти кажат

Твоите емоции имаат нешто да ти кажат
Датум: 19.12.2020
Време: 19 часот

Што се емоции:
Зошто ги чувствуваме?
За што ни служи секоја емоција?
Дали емоциите може да се поделат на "позитивни" и "негативни" или "добри" и "лоши"?
Која е поврзаноста меѓу емоциите и телесните реакции?
Која порака ни ја носат?
Ова бесплатно предавање ќе се одржи во рамки на Денови на Психологија 2020 - Национална платформа на Комората на психолози за унапредување на менталното здравје.
Предавач: Александра Панчевска - лицанциран психолог, гешталт терапевт под супервизија.

За повеќе информации кликнете тука.