Popular news posts

УСПЕШНО ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА

Редовно одите на интервјуа, но изостанува успех за наоѓање на работа? Што правите погрешно?На овој вебинар ќе дознаете повеќе за:- подготовката за интервју, говорот на телото и изгледот- бихевиорални интервјуа - СТАР методата за конципирање одговории- реализација на онлајн интервјуа за работа

Continue reading

Вебинар: Како до успешна апликација за работа?

Редовно ги следите огласите на работа, рутински испраќате апликации, но отсуствува успех? Што правите погрешно? Придружете ни се на вебинарот и дознајте што е потребно да содржи една успешна апликација за работа.

Continue reading

Бесплатно предавање: Како да организирате успешен вебинар?, почеток: 13 април 2017

Онлајн предавањето (вебинарот) е наменет за организации кои работат во областа на образование на возрасни, како што се училишта за странски јазици и компјутери, организации кои организираат предавања за своите членови или корисници, здруженија на граѓани, работнички универзитети, и воопшто секого вклучен во областа на образование на возрасни.

Continue reading

Бесплатно предавање: Како да организирате успешен вебинар?, почеток: 24 март 2017

Онлајн предавањето (вебинарот) е наменет за организации кои работат во областа на образование на возрасни, како што се училишта за странски јазици и компјутери, организации кои организираат предавања за своите членови или корисници, здруженија на граѓани, работнички универзитети, и воопшто секого вклучен во областа на образование на возрасни.

Continue reading

Бесплатно предавање: Како да организирате успешен вебинар?, почеток: 23 февруари 2017

Онлајн предавањето (вебинарот) е наменет за организации кои работат во областа на образование на возрасни, како што се училишта за странски јазици и компјутери, организации кои организираат предавања за своите членови или корисници, здруженија на граѓани, работнички универзитети, и воопшто секого вклучен во областа на образование на возрасни.

Continue reading