Latest news posts

Child Study Center NYU Langone Health: Shkenca e mardhënieve pozitive

Child Study Center NYU Langone Health: Shkenca e mardhënieve pozitive

Continue reading

ДеСо/ Оглас за локални организатори

Девелопмент солушнс (ДеСо) го спроведува проектот Promoting Webinar-Based Youth Non- Formal Education in Southeast Europe. Проектот е поддржаан од програмата Еразмус+ финансирана од Европската комисија. Во рамки на проектот, ДеСо ќе организира серија на вебинари наменети за млади лица од 17 до 30 години.

Continue reading

DeSo Webinar: Working in a multicultural environment: Tips for effectively managing a multicultural office, 03 July 2018

DeSo Webinar: Working in a multicultural environment: Tips for effectively managing a multicultural office, 03 July 2018

Continue reading

Coaching and Emotional Intelligence - Webinar with Nik Peachey

Coaching and Emotional Intelligence - Webinar with Nik Peachey

Continue reading

Вебинар: Како да станете социјален претприемач: чекори за развој на успешно социјално претпријатие, 14 јуни 2018

Вебинар: Како да станете социјален претприемач: чекори за развој на успешно социјално претпријатие, 14 јуни 2018

Continue reading