News posts from: Webinars

Вебинар: Додатни конкурс за Еразмус+ КА2 пројекте стратешких партнерстава

Вебинар: Додатни конкурс за Еразмус+ КА2 пројекте стратешких партнерстава, Date: Tuesday 6 October 2020

Continue reading

Вебинар: Бесплатни вебинари за подготовка за ИЕЛТС

Вебинар: Подготовка за ИЕЛТС, 01 октомври 2020 година

Continue reading

Вебинар: Ангажираност на „раздвоени“ тимови – со Сергио Теодосиу и Маја Комраков

Вебинар: Ангажираност на „раздвоени“ тимови – со Сергио Теодосиу и Маја Комраков, 29 Септември во 14:00 часот

Continue reading

Webinar: e-Teaching Languages

Webinar: e-Teaching Languages, Wednesday 30 September 2020

Continue reading

ВЕБИНАР: „СТРЕС МЕНАЏМЕНТ И ПРИМЕНА НА ПРИРОДНИ ФАРМАЦЕВТИЦИ ВО ОДРЖУВАЊЕ НА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ“

ВЕБИНАР: „СТРЕС МЕНАЏМЕНТ И ПРИМЕНА НА ПРИРОДНИ ФАРМАЦЕВТИЦИ ВО ОДРЖУВАЊЕ НА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ“, 29 Септември 2020 во 18:00 часот

Continue reading