News posts from: Webinars

Вебинар/ Дигитален активизам: придобивки и алатки, 9 јули 2021

Вебинар/ Дигитален активизам: придобивки и алаткиПеток, 9 јули/ три бесплатни сесии. Почеток од: 11ч, 13ч, и 15ч.

Continue reading

Вебинар/ Дигитален активизам: придобивки и алатки, 6 јули 2021

Вебинар/ Дигитален активизам: придобивки и алатки, 6 јули 2021, три бесплатни сесии. Почеток од: 11ч, 13ч, и 15ч.

Continue reading

Вебинар: Фишинг напади и како да се заштитите

Вебинар: Фишинг напади и како да се заштитите, 25 Декември 2020-10 часот

Continue reading

Webinar: Introduction to EU Project Management; 21.12.2020

Webinar: Introduction to EU Project Management; 21.12.2020; Date: Monday, 21 December 2020; Time: 16h (Skopje time) / 17h (Sofia, Athens time); Language: English

Continue reading

Вебинар: Твоите емоции имаат нешто да ти кажат

Вебинар: Твоите емоции имаат нешто да ти кажат, 19 Декември 2020, 19 часот

Continue reading