News posts from: News

Huffington Post/ 20 Ways to Enjoy Free Online Learning and Classes: MOOCs and More

Like free online learning services, massive open online courses (MOOCs) are among the hottest new trends sweeping schools, colleges and education today.

Continue reading

Ključne veštine za dobijanje željenog posla

Bez obzira na vaše akademske uspehe, znanje i profesionalne veštine steknutih u vreme studiranja, da bi mogli efektivno da dobijete željeni posao i da upravljate sa svojom karijerom, treba da pokažete poznavanje mnogo različitih veština.

Continue reading

Përdorimi efektiv i një sondazhi uebinarik

Sondazhi është një mjet i shkëlqyer për të mësuar më shumë rreth audiencës sonë.

Continue reading

Институт за комуникациски студии: „Еднаква моќ за жените. Како да ја промениме состојбата?“

На оваа веб-конференција за родова еднаквост ќе ги покриеме следните две теми: - Како родовата еднаквост го подобрува процесот на одлучување и резултатите? - Како е во организациите во Европа?

Continue reading

Si mund të të ndihmojë mësimi online për të qenë i suksesshëm në një intervistë pune?

Intervista për punë është një fazë e rëndësishme në procesin e aplikimit për punë, ku ju duhet prezantuar veten si kandidat kompetent dhe i sigurt ne vete për pozicionin.

Continue reading