News posts from: News

How can a company and its prospective employees benefit from webinars?

Why should you consider hosting webinars as part of your employer branding strategy? Employer branding webinars are a great way to communicate your employer value proposition and inform of the job opportunities within your organization. From this post, you will learn which employer branding activities you can support with webinars and what ...

Continue reading

5 Online Education Trends to Watch in 2017

In the past few years, more students enrolled in online courses, more organizations offered alternative credentials such as digital badges and nanodegrees and more employers accepted online degrees from job candidates.

Continue reading

Universitetet ofrojnë kurse falas në internet

Zhvillimi i teknologjisë po ecën së bashku me hapjen e mundësive të reja për miliona njerëz anembanë botësNë vitin 2011, një profesor i universitetit të Stanfordit ofroi një kurs falas përmes internetit për inteligjencën artificiale, dhe më shumë se 160 mijë studentë nga e gjithë bota u regjistruan në të.

Continue reading

Universiteti Oxford do të ofrojnë kurse falas në internet në vitin 2017

MOOC e parë e universitetit do të fokusohet në rolin e qeverisë në zhvillimin ekonomik.Universiteti lartë renditur në botë së shpejti do të bashkohet me institucione prestigjioze si Berkeley, Harvardit dhe MIT në ofrimin falas të mëdha kurse të hapura në internet (MOOC).

Continue reading

Project: Promoting Webinar-Based Youth Non-Formal Education in Southeast Europe

From May 2017, Deso started implementing the project: Promoting Webinar-Based Youth Non-Formal Education in Southeast Europe. The project is supported by the Erasmus+ Program of the European Union, and implemented by Development Solutions (DeSo) from the Republic of Macedonia.

Continue reading