All news posts

Вебинар: Унапредување на наставата

Вебинар: Унапредување на наставата, 22 Декември 2020-18 часот

Continue reading

Вебинар: Развојни нарушувања и третман

Вебинар: Развојни нарушувања и третман, 21 Декември- 18:00 часот

Continue reading

Kako stvoriti savršenu prezentaciju na webinaru - 5 savjeta i trikova

Kako stvoriti savršenu prezentaciju na webinaru - 5 savjeta i trikova

Continue reading

Kako izraditi savršen webinar bez skupih alata?

Kako izraditi savršen webinar bez skupih alata?

Continue reading

Вебинар: Практични совети и добри практики во користење на Microsoft Teams

Вебинар: Практични совети и добри практики во користење на Microsoft Teams, 10 Декември 2020, 17 часот

Continue reading