Вебинар: Бесплатни вебинари за подготовка за ИЕЛТС

Доколку сакате да полагате ИЕЛТС и ви треба помош при  подготовка, ние можеме да ви помогнеме. Регистрирајте се за бесплатниот вебинар „Успех во ИЕЛТС“ за да дознаете што да очекувате за време на испитот. Вебинарот ќе биде на англиски јазик и ќе трае околу 90 минути. Ќе имате шанса да комуницирате со ИЕЛТС инструктор и да поставите прашања. Во случај да се пријавите, но не можете да присуствувате, ќе ви пратиме линк до снимката на вебинарот.

Датум: 25 февруари 2020
Почеток: 13:30ч


За повеќе информации кликнете
тука.