УСПЕШНО ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА

Почеток: Сесии: 12 декември 2017, 14 и 16 часот
Целна група: млади луѓе од 17 до 30 години
Времетраење: 1 час
Структура на предавањето: презентација, дискусија и вежби
Цена: учеството е бесплатно

Опис
Редовно одите на интервјуа, но изостанува успех за наоѓање на работа? Што правите погрешно?
На овој вебинар ќе дознаете повеќе за:
- подготовката за интервју, говорот на телото и изгледот
- бихевиорални интервјуа 
- СТАР методата за конципирање одговории
- реализација на онлајн интервјуа за работа


Придружете се на овој вебинар и подгответе се за успешно претставување при интервјуaта за работа.

Потребна опрема: компјутер со функционална камера (мобилен уред/таблет) и слушалки+микрофон.

Регистрација: ве молиме пратете мејл со следниве податоци: име и презиме, возраст, град на живеење, занимање, e-mail, како и телефон за контакт, на elena.deskovska@deso.mk, најдоцна до 11- ти декември.

* Секој учесник добива и сертификат. 

Во предмет на мејлот пишете за која сесија се пријавувате: „за вебинарот на 12-ти декември во 14 часот“ или „за вебинарот на 12-ти декември во 16 часот“.