Вебинар: Како до успешна апликација за работа?


Почеток: Сесии: 23 ноември 2017, 14 и 16 часот
Целна група: млади луѓе од 17 до 30 години
Времетраење: 1 час
Структура на предавањето: презентација, дискусија и вежби
Цена: учеството е бесплатно

Опис
Редовно ги следите огласите на работа, рутински испраќате апликации, но отсуствува успех? Што правите погрешно? Придружете ни се на вебинарот и дознајте што е потребно да содржи една успешна апликација за работа.

Потребна опрема: компјутер со функционална камера (мобилен уред/таблет) и слушалки+микрофон.

Регистрација: ве молиме пратете мејл со следниве податоци: име и презиме, возраст, град на живеење, занимање, e-mail, како и телефон за контакт, на elena.deskovska@deso.mk, најдоцна до 22- ри ноември 2017.

* Секој учесник добива и сертификат. 

Во предмет на мејлот пишете за која сесија се пријавувате: „за вебинарот на 23-ти ноември во 14 часот“ или „за вебинарот на 23-ти ноември во 16 часот“.