• Повик за учесници за семинар: Положбата на младите од урбаните средини и предградијата на пазарот на трудот

    Од 9-11 мај 2018 во Ужице, Србија се оддржува семинар на тема: Положбата на младите од урбаните средини на пазарот на трудот. Настанот се оддржува во рамки на проектот Промовирање на активните мерки за вработување на пазарот на труд за млади при ризик од социјално исклучување, со посебен фокус на урбаната младина (ALLMY). Проектот е финансиран од програмата Еразмус+, на Европската Унија., и се спроведува од Асоцијацијата а демократски просперитет Зид (АДП Зид) од Црна Гора, во партнерство со Либерграф од Србија и Решенија за развој (ДеСо) од Македонија.

  • Онлайн ученето непрекъснато се развива и през последните няколко години се превърна в най-популярната форма на дистанционно обучение.

    Уебинари: Най-ефективната форма на онлайн обучение

  • Webinars: Η Πιο Αποτελεσματική Μορφή Ηλεκτρονικής Μάθησης

    ηλεκτρονική μάθηση αναπτύσσεται συνεχώς και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η πιο δημοφιλής μορφή εξ αποστάσεως μάθησης. Οι τεχνολογικές καινοτομίες χρησιμοποιούνται συνεχώς για την ανάπτυξη αυτής της μορφής εκπαίδευσης και ο αριθμός των ατόμων που ασχολούνται με την ηλεκτρονική μάθηση αυξάνεται διαρκώς.

Webinars

News

Фактор.мк/ Неколку совети како да го надградите св... 5/8/2018 Доколку сте дел од оние кои секогаш се стремат да научат повеќе и да го надградат своето знаење, ова се неколку одлични ... Read more
All news posts from: News